Försenad årsresumé

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?
Jisses. Om jag jämför med förra året så har jag väl egentligen inte gjort eller åstadkommit något känns det som. 😉 Vad har jag egentligen gjort det här året? Jag fixade mitt jobb, inte så stort kanske, men jag är nöjd över att jag presterat såpass bra att de vill ha kvar mig. Och jag har påbörjat ett ganska stort projekt som ni får reda på snart (hoppas jag). Jag har påbörjat en köksträdgård. Och just ja, jag har klippt mig själv (med lyckat resultat) för första gången och bäst av allt är att jag byggt ett eget skrivbord!

Har du några nyårslöften?
“Jag kör inte på några direkta löften, men jag har en hel lista med mål som jag vill uppnå. En del punkter gäller hälsan, en del gäller jobb, en del inkluderar hundarna och sen är det en del allmänna mål.” Ganska så lika det här året…

Bästa köpet?
Min skrivare, surfplatta och en del andra investeringar.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Jajjemen!

Vilka länder besökte du?
Inga alls. Får nog bli ändring på det framöver.

Vad var sämst?
Fortfarande all saknad jag känner. Varje liten grej jag vill dela med mig av, men inte kan. Att jag var tvungen att ta farväl av ännu en människa.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
“Både och. Jag var mer ledsen på grund av just saknad. Men samtidigt jobbar jag på att se saker mer positivt och ta tillvara på det jag har. Hösten har varit jobbig, men jag jobbar på det.” Ännu en gång svarar jag samma som förra året. I år kan jag lägga till att jag varit lite gladare tack vare alla fina kollegor som jag fått!

Favoritprogram på TV?
Sons of Anarchy är ju fortfarande favoriten, tillsammans med “House” så klart. 😉

Bästa minnet från 2015?
Har en hel rad fina minnen…

Vad ser du mest fram emot med år 2016?
Jaha, ja det är väl att slutföra mitt lilla projekt, att jobba med blodsockret, genomföra mina hundprojekt och åter igen; jobba med fotograferingen.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Grubblat – skjutit på saker.

Bästa boken du läste i år?
Jag har lyssnat på en del ljudböcker faktiskt, vilket är en klar förbättring mot föregående år. Den senaste tiden har läsandet legat på is, men jag har en plan gällande det också!

Vad var din största framgång på jobbet 2015?
Att jag lyckas connecta med många hyresgäster så bra som jag gjort. Att jag försöker att sprida skratt och glädje omkring mig. Att jag har så lätt att anpassa mig. Samt att jag gjort ett bra jobb helt enkelt.

Största framgång på det privata planet?
Året har varit ganska tufft psykiskt – så mest lyckat är väl ändå att jag står på benen fortfarande typ. Och åter igen; det påbörjade projektet.

Största misstaget?
Jag vet faktiskt inte…

Vad spenderade du mest pengar på?
Prylar och hundarna.

Något du önskade dig och fick?
Skrivare, surfplatta…yada yada

Något du önskade dig och inte fick?
“Alltså, skulle man skriva allt man önskat sig under ett år och som man inte fått, så tar det ju aldrig slut? Vissa saker kan man säkert få nästa år, eller året efter det eller så är det inte meningen att det ska bli av. Man får ta dagen som den kommer liksom.”

Mest stolt över?
Att jag fortfarande orkar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*