Återuppståndelse

Det går en dag. Sedan går det en dag till. Och en till. Plötsligt har en månad gått och ytterligare en… Det var ungefär där jag gav upp och insåg att fan, just där och då fick jag inte till någon direkt frekvent uppdatering av bloggen. Jag la ner hela projektet och tänkte att det nya året även skulle innehålla en del livstecken från damen på den här sidan utav skärmen. Och så får det bli!

Det är tänkt att en slags sammanfattning av året ska dyka upp här inom kort och även en del nyårsmål. För jag kör mer på just “nyårsmål” istället för “nyårslöften”. Jag ser det som att man inte ska lova en massa saker som man kanske inte kan hålla just det året man lovar dom. Vissa saker tar tid. Sätter man istället upp mål så har man något att jobba emot. Man ska inte känna sig tvingad till att hålla “löften” – det ska inte innefatta något tvång alls. Man ska bli motiverad till förändring, vilket också ger en hållbar livssituation. Eller, det är vad jag tror åtminstone. 😉

Ett inlägg kommer som sagt inom kort. Imorgon ska jag iväg och hälsa på vänner med både mor och mormor så nu ska jag bädda ner mig med två håriga fotvärmare och glana på ett avsnitt av “House” – för så jävla party är jag! 😉

nyttår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*