Feeling blue

De senaste månaderna så har jag inte haft en gnutta motivation. Först och främst tänker jag på fotografering, eller på det kreativa planet rent generellt. Men när jag sen tänker efter så har jag nog inte haft motivation till något överhuvudtaget på ganska länge. Jag VILL väldigt mycket, jag har många idéer och mål. Men jag sitter liksom fast. Det känns som att allt jag vill och mår bra av finns på utsidan av en glasbubbla. Jag ser det, men kommer inte åt det. Jag känner mig nästan lat, om ni förstår vad jag menar? Samtidigt är det ju inte så att jag inte vill göra något, jag kan bara inte göra något. Försöker hela tiden komma på olika knep eller “morötter” som får igång mig igen, men allt rinner bara ut i sanden. Jag får till och med tvinga mig själv ut på långpromenader med hundarna – och det är ju det bästa jag vet. Likaså när det kommer till fotograferandet. Jag vill så mycket, men jag är helt oförmögen till att röra mig.

Idag var vi i Ullared och inne på Gekås samt Netonnet. Fick med mig lite saker till hundarna och något litet klädesplagg. Sedan köpte jag även en skrivare! De vi har haft här hemma har väl varit ganska…till åren så att säga. Jag tyckte att det var dags för en liten uppdatering och samtidigt hoppas jag på en liten kick i arslet vad gäller det kreativa. Än så länge känns det bra, min lilla skrivare är väl ungefär mer modern än all annan teknik tillsammans här hemma. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*