Detox

Har varit ganska offline de senaste dagarna, har mest kollat Instagram och Twitter samt lite bloggar. Har kört en Facebookdetox, så det skräpkontot har jag tittat in på en gång sedan i torsdags. Är det inte sjukt hur mycket tid vi lägger på exempelvis Facebook? Och det enda de flesta gör är att klaga/söka sympati. Jag har själv skrivit sådana inlägg, så jag vet. Å andra sidan har jag nog mest lagt ut några bilder det senaste och jag försöker att blanda lite humor i det gnälliga – sen är det ändå inte alla som fattar det. Kommer nog att fortsätta vara frånvarande på åtminstone Facebook, men det är ju liksom inte omöjligt att få tag i mig på andra sätt. 😉

Så, vad annars? Det blir inget av Stockholms-grejen. Är ganska lättad, men samtidigt irriterad. Orkar dock inte lägga mer energi på saker som jag kan tycka är orättvist. Det kanske blir framtida samarbeten eller så, men vi får se helt enkelt.

Sen var jag ju på arbetsintervju i veckan och inför det känner jag mig lite tudelad. Tycker nog att det gick ganska hyfsat, men sen känner jag att det gick lite åt skogen också – vi får väl se angående det med antar jag.

Och igår var vi på ettårskalas hos min lilla systerdotter, dessvärre var hon inte riktigt kry stackarn, men det var så kul att träffa henne igen. Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag skulle ge henne, men till slut tog jag mig i kragen och gick igenom gamla bilder. Efter mycket grävande och många jobbiga känslor senare hade jag fått ihop det jag letat efter; bilder på min styvpappa. Lilla M hann ju aldrig träffa honom så då tänkte jag att hon kunde få en liten fotobok som handlar om hennes morfar, med både bilder och lite text. Livet är inte rättvist helt enkelt.

Har inte så mycket bilder, jag har inte fotat knappt någonting det senaste. Motivationen är som bortblåst, även om jag har vissa idéer så behöver jag människor till bilderna också. Men jag ska nog komma igång med det snart igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*