No surf, no blogginlägg

Vid tolvslaget inatt hade jag ett litet hallelujah-moment – min surfmängd nollställdes nämligen! Det är därför jag har varit lite tyst här på bloggen, jag har nämligen fått snåla med surfen ganska rejält den här månaden. 😉 Och sen höll jag på att förlora min kära mobil tidigare idag. Varför undrar ni säkert? Jo, för att jag uppdaterade till det omtalade “Lollipop” och sen fuckade mobilen ur helt. Till slut lyckades jag säkerhetskopiera lite och fabriksåterställa åbäket och efter det återfick mobilen livsgnistan. Alla nummer verkar dock vara borta, så det är bara att skriva in dom manuellt…

Annars rullar väl livet på. Jag har skrivit in mig hos arbetsförmedlingen och idag sökte jag ett stort gäng med jobb, vilket jag får fortsätta med imorgon. Under veckan har jag informationsträff på arbetsförmedlingen och sen måste jag skriva ut lite papper plus min tågbiljett, för på fredag åker jag ju till Stockholm! Är så galet nervös, taggad och förväntansfull – tror att det här kommer att bli hur kul som helst. 😀

Joppe och Omega mår bättre än bäst. Jag var som sagt lite nervös när Omega kom hem, men det känns som att hon tar för sig mer och mer för varje dag som går. Hon och Joppe är verkligen bästisar! Joppe har blivit en helt annan hund, även om han är min lilla knägris i grund och botten. 😉

Utöver detta så har det inte hänt så himla mycket, jag vill väl mest att det ska bli fredag, att jag ska få tag på ett jobb samt att jag hittar lite självdisciplin i ett hörn någonstans…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*