Jobba för det du vill ha

Ni anar inte hur glad jag är!? Idag hade jag ett slags möte/en telefon”intervju” gällande den här förfrågan jag har fått. Det gick superbra och nu är det bestämt att jag ska till Stockholm om lite drygt en månad för ett möte och sen efter det ser vi hur allt känns och så. Men som det känns nu så kommer det att gå hur bra som helst!

Jag är så himla motiverad och tror faktiskt att jag kan sköta den här uppgiften riktigt bra, det gäller bara att slå tvivlet på käften och gå vidare. Det var lite det jag ville komma till med förra inlägget också. Vi bär alla ansvaret över vårt eget liv. Det kommer alltid att ske saker vi inte kan förutspå eller göra något åt – men då gäller det att försöka vända det hela till något positivt, eller att helt enkelt jobba utifrån det man har just då. Det här året (och resten av mitt liv förstås) så kommer jag att jobba för att nå mina mål. Inte ens halva januari har gått och jag har redan fått igenom ett mål! Visst, nu hade jag lite tur på ett sätt, men det hade aldrig skett om jag inte jobbat för det innan. Allt du gör förbereder dig inför framtida möjligheter. Något du kanske eftersträvar nu, ger utdelning om fem år.

Well, nu ska jag försöka styra upp bråket mellan ungarna – har varken väggar eller tak kvar snart. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*