Gamla bilder och tankar

danmark004

Tycker verkligen om den här bilden. Lite som ett bevis på att konst är till för ALLA! Jag har verkligen lärt mig att uppskatta konst efter att jag började på Fotoskolan. Lite då och då inser jag små saker som jag lärt mig under tiden där, saker man inte tänkte på då eller som man inte har insett att man faktiskt har lärt sig. Under andra året och nu efteråt inser jag också hur mycket jag uppskattar och saknar lärarna på skolan, hur mycket de har lärt mig om både foto och livet i stort. Det är jag mycket tacksam över!

Den här möjligheten som jag tackat ja till skrämmer mig så fruktansvärt mycket. Inget är ju helt klart ännu, men bara det att jag fått en förfrågan är så galet stort. Det här är något jag har drömt om länge nu och jag hoppas att det blir av för det innebär så himla mycket för mig, inom både diabetes, livet, men jag tror nog att det kan hjälpa mig inom fotografering också. Jag får ta det kallt helt enkelt! (Lätt att säga när man är ett ångestfyllt, självkritiskt kontrollfreaksmonster. 😉 )

Nu ska jag sova så att jag tar mig upp imorgon – här har ni lite bilder från Danmarksresan 2012, både färg och svartvitt.

danmark001 danmark002 danmark003 danmark005

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*