Humle och Dumle

Wööh!
Godissugenbrud_87 sitter och snyftar dramatiskt på den här sidan av skärmen. Nä, men jag lyckades ta mig från affären utan godis idag – det ni! Såg längtansfullt på chokladkakorna men lyckades örfila mitt mentala jag tillbaka till verkligheten och åkte därför hem med ägg och hundmat…typ. 😉

Var iväg med Joppe och Omega en bit bort från huset för att borsta den lilla odågan. (Omega alltså…) Jag lovar er – att gå iväg med de där två är som att släpa med sig Humle och Dumle ut i skogen. Band upp Joppe för att borsta Omega, hör ett ljud och vänder mig om lagom till att få ett jordregn över mig. Då står Joppe och gräver för fullt. Skäller lite på Joppe och återgår till att borsta Omega. Vänder mig om då Joppe blir ovanligt tyst och då står den lilla apan och kissar på trädet han är uppbunden i = kisskoppel. När jag sen vänder mig mot Omega så välter hon omkull på eget bevåg då hon har fått sitt koppel bakom bakbenet, alltså inte trasslat in sig, utan kopplet “trycker” lite lätt mot benet. Giv mig styrka… Ibland undrar jag om någon av dom har några hästar hemma – men roligt har jag ju åtminstone. 😉

Ringde dessutom angående jobb idag, men kommunen tar tydligen inte emot outbildade timvikarier alls. Om det inte är ett nödläge. Missförstå mig inte – det är ju underbart att utbildningsnivån är så hög, men jag VET att jag gör ett bra jobb så varför kan jag inte få chansen då? Åtminstone stå på någon reservlista? Ska testa ringa någon annan också, så får vi se. Men det såg ju inte ljust ut på den fronten direkt. Det får bli morgondagens bekymmer!

10404462_10152900869575860_6883381692650043653_nInsåg att Omegas päls passade perfekt som peruk åt Joppe. 😉 Ni får ursäkta bilden, men ibland muppar mobilkameran ur helt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*