Möjligheter och ångest

Well, idag har jag fortsatt med mitt byggprojekt. Jag, som inte har tålamod för fem öre, har faktiskt byggt ihop två stycken kryssben. Dessa ska fästas i “bordsskivan”, men jag vet fan inte hur. Till saken hör att jag helst slipper undan att såga fler vinklar nu – för de blir inte rätt. Anyhoo, får se om jag fortsätter på det projektet eller gör något annat av mina kryssben. Tanken är ju att jag ska fixa en yta där jag kan leka kreativ. Jag vill måla, sy och så mycket annat – men just nu får jag typ sitta på golvet och det är inte så kul. Men det löser sig!

Fick ett mail idag också, med en förfrågan som gör mig så glad och nervös på samma gång. 98% av mig skrek ja innan jag hunnit läsa klart mailet, men sen har vi mina 2 mörka % som inget hellre vill än att se mig tvivla. Så det är vad jag gör just nu; tvivlar.

Jag hatar det med mig själv! Jag kan fan peppa mig själv till att tro att jag är gud själv, att jag klarar allt och att ingen vet lika bra som jag. Men sen får jag chansen och då tar ångesten över. Jag blir handlingsförlamad. Helt paralyserad och sen nere.

Äsch, som min älskade vän Madde sa “Säg Fuck Ju (internt skämt) till ångesten” – och det ska jag fan göra. Har ju sagt att 2015 ska bli mitt bästa år och då får jag väl göra något åt saken, inte sant?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*