Abstinensbesvär deluxe

Godis-/socker-/kolhydratsfri i två dagar och jag har haft abstinensbesvär som kan få any given junkie att sukta efter första bästa sniffen av fultjack. Jakten på ett bättre Hba1c och mående rent generellt har därmed startat. Tänker att jag kör en 100-dagarstävling med mig själv, så får vi se hur långt det tar mig? Har ju gjort det innan också, men har ganska snart gett upp. Visst kommer jag att trilla dit någon gång på vägen, men jag tror att det viktigaste just nu är att jag käkar så bra som möjligt och försöker att fokusera på målet. 2015 har potential att bli riktigt bra och jag ska göra mitt bästa för att nå alla mina mål.

Vad har jag gjort under årets första dagar då? Jag har varit sjuk, fotat hundar åt uppfödarna till lilla fröken O och jag har påbörjat ett litet “byggprojekt”. Kom just på att bilderna jag tänkte visa i det här inlägget finns på mobilen, så de får ett eget inlägg antingen sen eller imorgon.

Nu tänkte jag mest varva ner innan det är dags att sova. Ha det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*