Och så lite nackspärr på det

Fyra dagar kvar. På måndag ska vi ju “koppla in” min pump, kan inte riktigt förstå hur snabbt tiden har gått? Minns när jag fick hem pumpen och var irriterad över att det var en hel månad kvar innan jag fick börja använda den. Nu är det så nära och jag vet inte riktigt om jag ska vara nervös eller inte? Det känns som att det kommer bli en så himla stor förändring av mitt liv, inte bara gällande insulintillförsel, utan så många aspekter i mitt liv kommer att förändras.

Jag har dessutom hittat en sak till som jag vill ha! Jag har tidigare nämnt att jag skulle vilja ha en CGM, men nu skulle jag istället vilja ha en FGM! Jag har anmält intresse att testa den här blodsockermätaren och det skulle verkligen vara guld värt om jag fick göra det. Man applicerar alltså en liten sensor på armen och sen kan man scanna av den här lilla pluppen och få det aktuella värdet – hur jävla häftigt är inte det då? Man kan även se blodsockerkurvor och man kan scanna genom kläder. Tänk vilken koll man skulle kunna ha på blodsockret med hjälp av den här?

Annars händer det inte mycket ikväll, är nämligen hemma igen. Det ringde ju någon gubbe och ville se min lägenhet i måndags, men jag har ju varit bortrest så han får snällt vänta till imorgon. Till råga på allt så ringer hyresvärden och säger “ja, det är ju flera killar och tjejer som har varit intresserade av din lägenhet, men ni verkar inte ha kunnat komma överens om visningstid?”. Alltså…va!?! Det är TVÅ stycken totalt som har ringt (båda minst sagt medelålders), kvinnan som skulle ha ringt upp igen och sedan kommit på besök förra tisdagen hörde inte ens av sig igen – hur seriös är man då? Och sen hörde jag inget mer förrän en vecka senare och då var jag ju redan bortrest. Hör av er i tid eller skicka seriösa människor så fungerar det kanske bättre…

Jag fick dessutom nackspärr under natten till i söndags. Har ju haft problem med muskelknutor en längre tid och förra veckan jobbade jag dessutom 7 dagar i rad, vilket bidrog till nackspärren. Men jag gick och jobbade ändå och klarade mig faktiskt genom hela passet. Jag har fortfarande ont, men nu är det “bara” den vanliga smärtan som tur är. Har ju varit ledig och kunnat vila kroppen lite. Imorgon börjar däremot min sista jobbhelg och sen är det pumpstartsdags och endast en vecka kvar här i Mullsjö. Galet!

2014-09-18 14.31.56

Lämnade min kamera i Gislaved nu för att slippa släpa på så mycket fram och tillbaka, har dock börjat använda mobilkameran lite mer till vardags. Fortfarande svårt att fota bland människor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*