Trött kämpe

Yo! Nu var det tänkt att den här slitna tjejen skulle rapportera om…ptja…något? Har dock inget av värde att säga just nu. Har en dag kvar av den här monsterveckan, men sen är jag ledig. Behöver knappast berätta hur mycket jag längtar va? Igår när jag skulle skriva ut en liten text till bilderna jag tog under kräftskivan på jobbet så stavade jag gång på gång fel. Min hjärna envisades med att skriva “KÄFTskiva” och det tog ett bra tag innan jag ens reagerade…för att sedan skriva fel på nytt. Bra där, Therese.

Har försökt sammanställa en liten diabetesdagbok som jag sen ska skicka in till min sjuksköterska inför pumpstarten. Mina värden har varit katastrofala den senaste tiden. Känns helt galet, då jag faktiskt haft mycket bättre värden innan. Men det finns inte så mycket jag kan göra… Ringde dock till mottagningen igår för att höra om/när mitt brevsvar var på väg. Är alltid sjukt nervös inför att få svaret, men gårdagens besked var glädjande. Senast vi kollade mitt Hba1c låg det på 65 och nu ligger det på 59! När jag förra året hade en period som jag skötte mig alldeles maniskt så hamnade långtidsvärdet på 58 och nu har jag bara jobbat hela tiden utan möjlighet till att kolla blodsockret eller äta “bra” mat (för mig). Är sjukt nöjd med det! Tänk vad bra det kan bli med pumpen sen då?

Nu ska jag dock gå och lägga mig. Har sjukt ont pga muskelknutorna och jag behöver all sömn jag kan få, även om jag inte börjar förrän vid 12 imorgon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*