Födelsedagsfirande, Animas Vibe och nya löften

“Åh, nu har jag inte skrivit på länge, jag SKA bli bättre på det – jag lovar!”. Eh, nä. Men jag lovar, nu SKA jag bli bättre på det här med att uppdatera. 😉

Har det hänt något sedan sist? Nej…eller jo. Min vardag ser väl ut som de senaste månaderna har gjort. Jobb, Joppe och besök hos mor typ. Nästkommande månad lär se likadan ut den också, sedan flyttar jag ju. Skulle kunna skriva en uppsats om småsaker som skett. Jag har exempelvis varit på besök hemma hos en kollega! All personal på vår avdelning (ja, fem stycken och jag. ;)) träffades och åt lite mat samt firade en av kollegorna som fyller 50 år nu i slutet av augusti. Jag fick en förfrågan om jag inte kunde hitta på någon slags text (typ, byta ut texten i någon låt) åt kollegan som skulle firas. Så jag skrev en rimmande dikt istället – som dessutom blev uppskattad. Tycker så himla mycket om mina kollegor, så jag är verkligen tacksam över att bli medbjuden! Nästa vecka är det kräftskiva på avdelningen vilket också ska bli skoj.

Jag har dessutom lärt mig hur Karl-Johansvamp ser ut och har plockat en hel del sådana under tiden jag hälsat på hos mor. Nördigt värre! 😉

Men, det allra största som hänt är att jag ska bli med insulinpump! 😀 Jag skulle ju höra av mig i slutet av sommaren, så i samband med att jag skulle omboka ett kommande läkarbesök så passade jag på att fråga om pumpen. Min sköterska var inte där just då, så hon skulle ringa upp mig. Med tanke på hur duktiga de har varit tidigare med att ringa upp, var inte mina förhoppningar särskilt höga. 😉 Men hör och häpna; sköterskan ringde upp, frågade vilken pump samt färg på denna jag vill ha och skulle återkomma när hon hört med pumpinstruktören angående pumpstartsdatum. Och drygt 2-3 timmar senare ringde hon igen och bekräftade att jag ska starta med pumpen den 22 september! Hon hade dessutom beställt min pump (förra fredagen) och nu i måndags kunde jag hämta ut den. Gissa om jag har pillat på den eller? 😉 Tänkte försöka sammanfatta en del kring det här med att sätta igång med pump, har nämligen inte hittat så mycket om det nu när jag har sökt på nätet. Det blev förresten en rosa Animas Vibe! 😉

Well, nu måste jag sova, börjar sju imorgon igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*